Kunskap är makt!

Denna vecka har jag och Leo gått en utbildning i Parasportens grunder, en utbildning framtagen av RF-SISU i Stockholm. Vi ansåg att detta var högst relevant då det är viktigt för oss att utöka vårt nätverk men framförallt i vårt lokal område, Stockholm!

Barnkonventionen artikel 2 är något jag fastnade för, jag känner till det sedan tidigare men att få en påminnelse då och då skadar aldrig. Alla har rätt att vara med, så är det och det ska efterföljas. En stor anledning till varför jag och Leo vill jobba med detta, den meningen är så slående.

Detta med nya restriktioner för inomhus idrott gör att projektet blir lite svårare att genomföra. Vi är fast beslutna att det ska genomföras, det är mycket avbokningar gällande pröva-på aktiviteter just nu men vi försöker så gott det går, göra allt tråkigt nu så vi kan ge oss ut på mattan för att göra det roliga så fort restriktionerna har släppt!

 

Önskar alla en trevlig helg!

/ Cem CA

 

 

 

 

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.