Gissningslek

Nu har inte vi varit sådär super aktiva här, det finns en anledning. En tråkig sådan.

Vi har inte tillräckligt med engagemang i denna blogg för att det ska vara roligt att uppdatera den. Det finns en anledningen till det tror vi också och det är att det är för lite Parabrottning. Vad finns det för roligt att skriva om då?

Vi ska börja med en gissningslek, det är mycket som har hänt i Parabrottning. Vi har fokuserat på det vi kan pga. Restriktionerna men vi kan fortfarande utbilda och sprida vår satsning. Visste ni att vi har utbildat 15 nya paraledare 2021? Tanken med gissningsleken kom i samband med detta.

Jag ska skriva ett inlägg från en Paraledare, ni ska gissa vem!

Vinnaren får en t-shirt och en shout out!

Är ni redo? Den första kommer här;

“Som tränare för Parabrottning… Till att börja med måste jag helt ärligt berätta hur sjukt annorlunda är när man leder barn med funktionsnedsättning, det är så mycket roligare då man kan prata om saker som man tidigare inte tänkt på, skämta om saker man inte gjort förr och att alla har så KUL under träningen!

Barnen och föräldrarna är så härliga, en stor grej jag märkt är hur glada föräldrarna blir när barnen gillar träningen. Alltid ett stort leende på VARENDA förälder när de lämnar vår förening, vet inte hur jag ska beskriva känslan men man får en varm känsla i kroppen som är obeskrivlig. Vi har haft tur eftersom våra barn visar engagemang och passion för den idrotten vi håller nära. Roligast är när jag får kritik men det betyder världen för mig, det ger mig en chans att bättras! Komplimanger får man även gott om, kanske mer till och med, tror jag aldrig kommer tröttna på komplimangerna… Haha.

Med detta sagt: Jag älskar att vara tränare i brottning och framförallt vara involverad i parasport”

/ Okänd!

Gissa nu i kommentarerna!!!

/ Cem CA

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.