Sommar, sol och lättare restriktioner!

Lättare restriktioner är väl det som är annorlunda i detta sommar inlägg. Förut sa man bara sommar och sol, världen har helt enkelt ändrats på många sätt!

Vår vardag utgår ifrån hur restriktionerna ser MEN nu när det har börjat släppa så ser man hur levande Sverige är. Önskemålet hade varit att ha lite utomhus aktiviteter. Vi har planer på att sätta igång massa fysiska brottnings aktiviteter efter sommaren, när alla är tillbaka från sommarlovet.
Vi har lärt oss så mycket om hur Parasport förbundet, särskolor och gruppbostäder arbetar. Det bästa har självklart varit att ha kontakt med deltagare som testat brottning, få en förståelse för vad de vill och hur de vill ha det.

Många gånger när jag jobbar eller pratar med människor för att planera något är hur:et och vad:et det viktigaste. Vad är största möjligheten? Vad är största utmaningen? Efter det bör man kolla på lösningar. Hur tacklar man utmaningen? Hur maximerar man möjligheten?

Nu märker jag att jag skiftar mellan min roll som projektledare och socionom. Som alltid med denna blogg vill jag lämna tankar och lärdomar. Vad vill ni läsa? Jag anpassar mig gärna.

Med detta sagt önskar jag alla läsare och de som följer Parabrottning en fin sommar, vi vilar upp oss för att gå som ett ånglok i höst!

/ Cem CA

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.