Aktiviteter så man knappt hinner med….

Hej!

Det händer mycket hos oss nu och vi har fullrulle med aktiviteter.
Vad tyckte ni om träningspasset vi hade tillsammans med Viggo Foundation? Kommentera gärna….

Vi har även haft en aktivitet med barn som går på Parasportskolan här i Stockholm, vilket var väldigt kul. En av våra brottare, Sixten, hade en uppvisningsmatch mot en av våra tränare Sebastian. Vad Sebastian blev kastad, det var kul att se alla barn hejandes på Sixten, tråkigt för Sebastian men sånt får man ta när man möter bättre brottare. Vår stjärna Vilmer var även med och demostrerade hur man brottas. Man blir stolt när man ser brottarna engagera sig och försöka visa upp brottning, speciellt utan gränser 😉

Skulle ni vilja se uppvisningar från våra brottare?

Önskar er en trevlig helg! / Cem CA 

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.