Start your impossible camp Malmä 2021

Hej!

Full av energi och är så glad. Det var Parabrottningens första gång att vara med på Svenska parasportförbundets satsning “Start your impossible camp” som fantastiska Toyota är med på att finansiera.

Vilken glädje. Vilket arrangemang. Det har varit så kul att vara där, dels alla aktiviteter med massa barn och unga som ville testa på brottning men även möjligheten att träffa andra paraidrotter. Nätverk är A och O i de flesta fall.

Jag hade dock lyxen att ha med mig en mästare på mattan, börjar nästa bli bortskämd med detta. Innan var det Martin Lidberg och nu Johanna Lindborg. Johanna har varit med Parabrottningen sedan länge men detta var den första aktiviteten vi höll tillsammans, alla älskade henne… Inget konstigt egentligen då hon är en fantastisk människa!

Men men, text kan man skriva hur långt som helst så jag använder mig av den klyschiga “En bild säger 1000 ord”.

Ha en fin vecka allihopa!

/ Cem CA  

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.