Team work makes the dream work

För att lyckas skapa en brottarmatta utan gränser behöver vi vara tillsammans!

Jag har jobbat med Parabrottning i cirka 2 år nu, det har varit en berg- och dalbana men en sak är jag säker på. Svensk brottning behöver jobba tillsammans för att projektet ska lyckas, jag har fått äran att leda projektet. Jag har dock inget att leda om det inte finns eldsjälar i brottningsföreningar, där av har jag försökt att rekrytera regionpersoner som vill vara bollplank till mig men även en kontaktperson till brottningsföreningarna.

Rekryteringen har inte varit framgångsrik tyvärr men det kommer inte göra att jag ger mig. Jag ska ge det allt jag har för att inte ångra mig senare i livet.

Vad gör en regionsperson? Jag vet inte själv… Utan det enda jag vet som jag försöker beskriva ovan är att vi måste vara fler involverade i parabrottning för att detta ska bli bra.

Med det sagt så handlar det om att forma sin egna roll, vi från SBF kommer såklart vara ett stöd och fortsätta fram men vi måste bli fler. Fler som vill öppna upp gränserna.

Jag frågar mig ofta varför Parabrottningen inte är där jag önskar den var, jag kommer ofta fram till att svensk brottning och våra fantastiska föreningar redan är inkluderade. Vi behöver inte ha en skylt med vilka vi inkluderar eller icke, alla är välkomna. Det är anledningen till varför jag älskar denna idrott, låtit denna idrott fostra mig och jag hoppas att jag en dag kan ge tillbaka brottningen lika mycket som den gett mig.

Om ni vill, när ni vill så kan ni höra av er till mig så vi kan forma rollen som regionsperson tillsammans.

Önskar en fin vecka!

Brottarkramar,
Cem CA

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.