Start your impossible camp Göteborg

Hej!

Hoppas allt är bra med er och att ni haft en fin sommar. Min sommar har varit bra men den har varit utan brottning, tyvärr. Ibland kan det vara bra med en paus för att kunna reflektera.

Jag har tänkt mycket på hur vi ska komma igång med Parabrottning i föreningar, det skickades ut en enkät via förbundet under sommaren där vi fick en god svarsfrekvens och goda insikter. Utifrån dessa insikter kommer självklart att insatser att göras!

Som de flesta vet har Svenska Parasport förbundet en fantastisk satsning i form av ett rekryteringsläger på olika platser i Sverige. Första gången för oss och första gången efter pandemin så kommer Parabrottning till Göteborg tillsammans med ÖIS!

Håll koll på våra sociala medier för mer info!

Ha en fin dag i solen 😀

/ CEM CA

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.